Denksport Filippine bundel
 
 

De nieuwe Filippinebundel van Denksport

Vanaf 22 november ligt de nieuwste Denksport titel in de winkel: de Filippinebundel!

Denksport is de eerste uitgever van Nederland die de Filippinepuzzel heeft uitgebracht. De Filippinevaria is een immens populaire Filippinetitel in een handzaam formaat. Door de grote vraag naar de puzzel biedt déze nieuwe titel wat grotere puzzels!

 

Filippine puzzel?

Bij een Filippinepuzzel krijg je voor ieder goed ingevuld woord letters die je kunnen helpen bij het verder oplossen van de puzzel. Doelloos de puzzel invullen? Nee, dat zit er niet bij in de Filippine. Het doel van iedere puzzel is om een eindoplossing te vinden. Deze oplossing kan een woord zijn, maar ook een gezegde of zelfs een regel uit een bekend liedje.

 

Iedere maand 64 pagina's vol gevarieerde Filippine puzzels

De Filippinebundel bevat voor een groot deel omschrijvingen zoals je deze ook gewend bent in de Denksport Kruiswoordraadsels en Zweedse puzzels. Daarnaast staan er in deze titel ook quizvragen die jouw algemene kennis testen, maar ook aanvulomschrijvingen en zelfs cryptische omschrijvingen. Uit iedere puzzel komt een oplossing.

 

Neem een kijkje in de Filippinebundel

Wil jij weten hoe de Filippinebundel eruit ziet. Neem dan in kijkje in de bladermodule. Hier krijg jen een mooie indruk van hoe de puzzels eruit zien. Liever meteen een proefpuzzel proberen? Klik dan hier en download gratis een puzzel om te proberen

 


  Pagina's: 64  
  Niveau: 3 sterren  
  Prijs: €2,95  
  Frequentie: maandelijks  


Waar te koop?
 

Bestel vandaag nog online bij Magvilla en ontvang deze editie morgen in huis!Of in de winkel:

 
  .