Puzzel gratis op de website van Denksport. Maak hieronder jouw keuze. Heel veel puzzelplezier!

 

 

 

Sudoku Classic

Vind je het leuk om uitdagende puzzels op te lossen en tegelijkertijd je concentratie en logisch denkvermogen te trainen? Dan zijn de Denksport Sudoku puzzels echt wat voor jou! De verschillende niveaus zorgen ervoor dat ze voor iedere puzzelaar een uitdaging zijn.

 

Nu spelen

 

 

 

 

 

Sudoku Chaos

De sudoku chaos heeft, in tegenstelling tot de gewone sudoku, geen blokken van 3x3 vakjes, maar vlakken met een afwijkende vorm. Daarin komen de cijfers 1 tot en met 9 te staan, net als in alle rijen en alle kolommen. 

 

Nu spelen

 

 

 

Sudoku Killer
Vind je het leuk om uitdagende pVul het diagram zo in, dat in elke rij, in elke kolom en in elk blok van 3x3 vakjes de getallen 1 tot en met 9 één keer voorkomen. De cijfers in elke regio, die met stippellijntjes is afgebakend, vormen opgeteld het getal dat linksboven in deze regio staat. De regio's kunnen uit twee of meer vakjes bestaan en eventueel doorlopen in een ander blok. Alle cijfers binnen een regio zijn verschillend.

Nu spelen

 

 

 

Sudoku X

Vul het diagram zo in, dat in elke rij, in elke kolom, in elk blok van 3x3 vakjes en op de twee diagonalen de getallen 1 tot en met 9 een keer voorkomen. De verschillende niveaus zorgen ervoor dat ze voor iedere puzzelaar een uitdaging zijn.

 

Nu spelen

 

 

 

Woordzoeker Classic

Vind je het leuk om uitdagende puzzels op te lossen en tegelijkertijd je concentratie en logisch denkvermogen te trainen? Dan zijn de Denksport Sudoku puzzels echt wat voor jou! De verschillende niveaus zorgen ervoor dat ze voor iedere puzzelaar een uitdaging zijn.

 

Nu spelen

 

 

 

Woordzoeker Doolhof

De woorden kronkelen bij de doolhofwoordzoeker aaneengesloten, als een slang, door het letterveld. In de woorden zitten meestal één of meerdere afbuigingen. Dit is dan altijd een rechte hoek, ofwel een hoek van 90 graden. Heb je een woord gevonden dan ligt de beginletter van het volgende woord altijd naast, onder of boven de laatste letter daarvan. Het eerste woord is al gegeven.

 

Nu spelen

 

 

 

Woordzoeker Miljoenen

Voor ultieme speurneuzen is er de miljoenenzoeker. Bij deze variant op de woordzoeker moeten geen worden maar getallenreeksen (miljoenen) worden gezocht in een cijferveld. Streep de getallenreeksen met je vinger weg; ze mogen elkaar deels overlappen. Als de puzzel is opgelost, blijven er geen cijfers over.

 

Nu spelen

 

 

 

Woordzoeker Om-Een-Hoek

Net als bij de klassieke woordzoeker liggen bij deze variant de woorden verstopt in het letterveld, alleen maken alle woorden nu één afbuiging. Dit kan een rechte hoek van 90 graden zijn, of een schuine hoek (45 of 135 graden). Streep de woorden met je vinger weg; ze mogen elkaar deels overlappen. Als alle woorden zijn gevonden, vormen de overgebleven letters de oplossing.

 

Nu spelen

 

 

 

Kruiswoord Classic

Het Kruiswoord is een veelvoorkomende puzzel die bekend staat om de zwarte blokjes. Je kunt als extra speloptie kiezen voor ‘spelen zonder zwarte vlakken’. Je moet dan zelf uitvinden waar de zwarte vakken moeten komen te staan in het Kruiswoord. Je kunt met de toets waar een zwart blok is afgebeeld de zwarte vakken op de gewenste plek zetten.

 

Nu spelen

 

 

 

Cryptogram Classic

Het Denksport Cryptogram is een uitdagende puzzel voor de fanatieke puzzelaar. De cryptische omschrijvingen laten je op een andere manier denken zodat je zo de puzzel kan oplossen. De Cryptogrammen zijn op meerdere niveaus te spelen.

 

Nu spelen

 

 

 

Meer spellen

Nog meer leuke spellen van Denksport spelen? Ons hele aanbod puzzels en games bevat enorm leuke varianten, zoals het boodschappenspel, quizzen, braintrainers en nog veel meer.

 

 

Nu spelen

 

« Terug